PARTYINFO

 

AUDIO ZOO ROOFTOP | DNB EDITION FEAT LET IT ROLL

Datum konání:
26.06.2020 - pátek
Místo konání:
Praha - Výstaviště
DJs:
Pixie & Suki, Akira Deadly & Bifidus Aktif, Snookey & N:FORCE, Far Horizon + secret guest
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 16:00, vstup: www.rooftop.audiozoo.cz

 
 
Audio Zoo proběhne jako vícedenní rooftop festival

První vlaštovkou letošního festivalového léta je Audio Zoo Rooftop Festival, který navazuje na plánovaný první ročník pražského festivalu Audio Zoo. Dvoudenní rooftop festival se uskuteční na pražském Výstavišti na střeše jednoho z Křižíkových pavilonů v pátek a sobotu 26. a 27. června. Páteční drum&bassový program ovládne Let It Roll a sobotní house a techno edici klub Roxy. Pořadatelé slibují zatím tajného zahraničního headlinera a kapacitu 300 až 500 návštěvníků dle aktuálních podmínek za dodržení hygienických pravidel.

 

Festival Audio Zoo měl v plánu jako první v historii spojit v Praze silné žánry elektronické hudby pod taktovkou velkých českých brandů Let It Roll, ROXY, Devastator, Cube, Smack One a The Mag na plánovaných čtyřech pódiích. Na pražském Výstavišti se mělo poslední červnový víkend sejít 15 - 20 tisíc fanoušků, festival byl v půlce května přesunut na rok 2021.

Rooftop Festival

Nyní přichází pořadatelé s netradičním konceptem, který zohledňuje dosud uvolněná pravidla shromažďování. "Příprava festivalu Audio Zoo nás stála hodně usilí a s těžkým srdcem jsme ho museli přesunout. Nicméně chceme našim fanouškům poděkovat za podporu a nenechat je toto léto bez festivalového zážitku. Střecha Výstaviště, Let It Roll, ROXY a především touha konečně si zatančit jsou zárukou, že to bude stát za to," uvádí ředitel pořádající agentury Beatworx Marek Vohralík.

Rooftop Festival

Vstupenky v první vlně byly vyprodány během několika desítek minut a v současnosti je na webu festivalu k dispozici druhá vlna. Pořadatelé zároveň ujišťují, že pokud by se festival musel z důvodu zhoršení pandemické situace zrušit, nebo přesunout, bude majitelům vstupenek rovnou vráceno vstupné. Pořadatelé tak nebudou vyžadovat aplikování nového zákona o poukazech.

Rooftop Festival

Po všeobecně špatných zprávách ohledně tohoto festivalového léta to vypadá, že se českým hudebním fanouškům konečně blýská na lepší časy. Jak Audio Zoo, tak i Let It Roll pracuje na menší české verzi svého festivalu, který byl nucen z důvodu pandemie COVID-19 přesunout na následující rok.

Páteční FB event

Sobotní FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016