PARTYINFO

 

BEATS FOR LOVE 2020

Datum konání:
02.07.2020 - čtvrtek
Místo konání:
Ostrava - Dolní oblast Vítkovic
DJs:
Love stage: Armin van Buuren (NL), Alan Walker (NO), Martin Solveig (FR), Lost Frequencies (BE), Sub Focus & ID (UK), Maduk (NL), Dope D.O.D. (NL), Maurice West (NL)
Drum & Bass stage: A.M.C (UK), State of Mind (NZ), Zardonic & Fickle6 (VE, UK), Agressor Bunx (UA)
EDM & Trance stage: Lucas & Steve (NL), Simon Patterson (UK), Oliver Smith (UK)
Techno stage: Dave Clarke (UK), Fernanda Martins (BR), Matador (IE)
Devastator stage: Delete (AU)
Reggae 2 Jungle Beach: Vandal (UK), Jacky Murda (USA)
Breakbeat stage: Stanton Warriors (UK), Plump DJs (UK)
Electroswing stage: Jazzotron (RS)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 12:00, vstup: 1.390,- Kč, VIP: 3.500,- Kč

 
 
Beats for Love přiveze největší hvězdu posledních dvaceti let

Osmému ročníku tanečního festivalu Beats for Love bude vévodit holandská megahvězda, DJ a producent Armin van Buuren. Absolutní král nejen trance music, který po mnoho let okupuje nejvyšší příčky světového DJ žebříčku. Návštěvníci se mohou těšit také na dalších 500 tuzemských i zahraničních hvězd, což je nejvyšší číslo interpretů v historii festivalu.

 

Legendární Armin van Buuren je pětinásobný vítěz globální DJ ankety DJ Mag Top 100 DJs. Žádný jiný DJ na světě dosud nezískal tolik vítězství, Armin navíc jako jediný vyhrál tuto anketu čtyřikrát po sobě. Je jedním ze zakladatelů a hlavní postava vydavatelství Armada Music a jeho rádiová show A State Of Trance má aktuálně 950 odvysílaných dílů a patří mezi nejposlouchanější rádiové show zaměřené na trance - každý týden ji poslouchá více než 700.000 lidí.

Beats 4 Love

Hlavní stage letos bude hostit i belgického DJ a producenta Lost Frequencies, který patří mezi dvacítku nejlepších DJs světa roku 2019. Jeho skladby mají stamilióny přehrání a bodují v hitparádách po celém světě. Do Ostravy se chystá také legendární DJ, producent a hitmaker z Francie Martin Solveig. S tvůrcem megahitů jako "Intoxicated" nebo "Hello" spolupracovala jména jako David Guetta nebo Hardwell. A po dvou letech opět vystoupí na Love stage i jedna z největších hvězd D&B Sub Focus z Velké Británie.

Beats 4 Love

Na hlavním festivalovém pódiu ale nebude chybět ani nizozemský DJ a producent Maduk, který patří mezi nejzásadnější postavy liquid & mainstream D&B. Ze stejné země se představí také DJ a producent Maurice West, který i přes svůj nízký věk spolupracoval se jmény jako Hardwell, Tiësto či Headhunterz. Další, kdo v roce 2020 nebude chybět, je evropský live rap projekt Dope D.O.D. Fanouškům v Ostravě slibují hip hop a rap prolezlý směsicí hardcore, dubstepu, horrorcore, grime a trapu. "Po dvou letech se na Love stage vrací také Alan Walker, norský DJ, producent a megastar s milióny fanoušků a miliardami přehrání svých skladeb, který se v roce 2018 velkou měrou zasloužil o to, že poslední festivalový den bylo vyprodáno," doplňuje prozatimní sestavu největší stage ředitel festivalu Kamil Rudolf.

Beats 4 Love
Drum & Bass stage pod vysokou pecí letos ovládne anglický král double & triple dropů A.M.C. Je majitelem Titan Records a nejlepší D&B DJ na světě za rok 2019. Až z Nového Zélandu dorazí duo DJs a producentů State of Mind, které je na scéně už 15 let. Vystoupí zde také ukrajinští DJs a producenti Agressor Bunx a jednou z perliček tohoto pódia bude vystoupení venezuelského Zardonica spolu s frontmanem kapely The Qemis Olivereme Simmonsem, který si říká Fickle6.

Beats 4 Love

Oblíbená festivalová zastávka, "cirkusové" šapitó s EDM & Trance scénou, bude letos hostit Simona Pattersona, DJ a producenta z Belfastu, v jehož setech lze slyšet underground trance, tech trance, uplifting a psy. Vystoupí zde také Oliver Smith z Anglie, který vydává na labelech Anjunabeats nebo Armada Music. Mezi oznámené jména pro tuto stage patří i nizozemské duo Lucas & Steve, které se pravidelně umisťuje v celosvětové anketě DJ Mag Top 100 DJs. Psytrance fanoušky určitě potěší DJ a producent z Francie Suduaya, který je prvním umělcem ohlášeným pro Psytrance stage.

Beats 4 Love


Techno stage roztančí Dave Clarke, anglický techno DJ a producent žijící v Amsterdamu. DJ s přezdívkou Baron of Techno se na světové elektronické scéně pohybuje již od devadesátých let. Na tomto pódiu se objeví i krásná Fernanda Martins z Brazílie, která patří mezi nejpopulárnější techno DJky na světě či irský producent Matador! Na breakbeatové scéně to rozjedou průkopníci tohoto stylu, DJské a producentské duo z Londýna Plump DJs. Jejich krajan Vandal, spoluzakladatel UK Soundsystemu Kaotik, se pak chystá na Reggae2Jungle Beach. Patří mezi legendy a hlavní postavy světového raggateku. Zajímavostí je, že v mládí vystudoval hudební inženýrství. Na scéně zalité pískem se pak objeví i Jacky Murda z USA.

FB event

www.b4l.cz

www.facebook.com/beats.for.love
 
www.instagram.com/beats.for.love/

Projekt je realizován s finanční podporou statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016