PARTYINFO

 

CHAMELEONFEST #3

Datum konání:
08.11.2019 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Cristian Varela (ESP), Ladida, Pixie, C-phone, Mathiass O'zana, Silvie Dellai
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: předprodej: 233,- Kč, na místě: do 22:00 250,- Kč / poté 333,- Kč

 
 
Cristian Varela se představí v listopadu v Ostravě

V pátek 8. listopadu se uskuteční v ostravském klubu Fabric již třetí ročník akce ChameleonFest, která do Ostravy doručuje přední zahraniční DJs D´n´B scény jako A.M.C, Audio, L 33, a která je vždy beznadějně vyprodaná. Aby ne! 

 

Tahle již tradiční klubovka je párty mnoha tváří. Každý ročník je tematicky laděný, a kdo byl na loňské B&W párty, tak ví své. Ani letos tomu nebude sakra jinak! 3. ročník a zároveň oslava kristových let člena pořádající CheeseMediaCrew se ponese v duchu křesťanském, v rytmu house music, techna a minimalu. Bude to pořádná duchovní "rubačka", jak se na Ostravu sluší a patří.

ChameleonFest


Jesus Christ Superstar večera nemůže být nikdo jiný než DJ a producent Cristian Varela (ESP) držitel několika ocenění, mimo jiné Nejlepší techno DJ světa v International Ibiza Awards a majitel labelu Pornographic Recordings. Tento charismatický Španěl, který za mixem stojí více než 25 let, v září, společně s králem elektronické scény Carlem Coxem, vyprodal dvakrát Sasazu a nyní se podívá na sever Moravy. Haleluya. Haleluya. Haleluya. 

ChameleonFest


Support bude božímu jezdci dělat "Svatá trojice" Pixie, C-phone a Mathiass O’zana, a protože křesťanství je o návratu ke kořenům a tradicím, tak od pánů nečekejte zlomený beat, ale staré dobré techno a house, jak zákon káže. Minimálně maximální bude ve "Fabru" dobře známá "Svatá Maria" DJ Ladida a jablko hříchu nabídne řádová sestra Silvia Dellai.


Stage design a video mapping od Mella Gibsona, soutěž o nejhezčí kříž a trnovou korunu nebo upálení na hranici? Ne, zase takové peklo to nebude, ale bude to stát za to. Vychlazených drinků na baru bude víc než dost, takže spíše takový páteční očistec a pro někoho snad cesta do ráje.

Ámen

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016