PARTYINFO

 

DOUBLE TROUBLE WITH ENCODE & PHASE & LAMEDUZA

Datum konání:
27.09.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Drum´n´bass stage: Encode (RU), Fearend (AT), Srax (AT), Volume Plus, Houbass, R-Flyer, Skáčko, Chombo, Mike Helper, Dogzan, Ozy & Ludkey, Lifesize MC (UK)
Liquid / deep stage: Phase (BE) & Lameduza (CH), Fallen Gemini, Blofeld, Gesi, Stanjah, Runky, Theya, SHFT
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: do 22:00 100,- Kč / poté 150,- Kč

 
 
Reggae, dub a drumandbass o víkendu v klubu Cross

Kolem nás se toho děje čím dál víc. Čas poprázninový je proto v Crossu věnován akcím k zamyšlení. Vše vypuklo minulý víkend s anti-rasistickým festivalem veganského jídla a pokračuje tento týden akcí v týdnu a to konkrétně ve čtvrtek open studiem pod hlavičkou Cross Attic s novým projektem Establishment.

 

Tento projekt představuje multimediální performance československého kolektivu PostBeat Generation, která v sobě spojuje otázky protínající téma svobody a občanského aktivismu. Skrze tři města; Košice, Prešov a Prahu se kolektiv snaží přiblížit myšlenky lidí, kteří se možná nikdy nedostanou do učebnic, ale jejichž život a činnost je pevně spjata s usilováním o svobodnou společnost a kulturu. Skrze tanec, video a poesii přibližuje pulz boje proti neviditelné ruce moci, která sice mění svůj název, ale nikdy svůj charakter.

Cross


"A až den pomine a nad město se snese tma, rozhlehnou se spletitým labyrintem vlny smíchu, které pozřou v sobě žal i stesk i všední krutost lidského údělu."
Tak praví proroctví, které přinášejí věrozvěsti smíchu Dominik Vu, Dominik Zbrožek, Dominik Dabrowski, Matúš Feč a Naďa Hůlková v rámci StandUp komedy od osmi na horním Cross podiu. Vemte své bližní a přijďte si vyslechnout jejich slova. 

Cross


Během Standup comedy vypukne na Crossquare už osmnáctá Freestyle reggae session. Hlavním tahákem budiž osmičlenná kapela z Moravy a Rumunska Reggay. Kapela působí na scéně více jak 10 let a za sebou má několik stovek koncertů. Poslední dobou míří často a s oblibou za hranice Česka. Za sebou má kapela čtvrté studiové působení, nicméně CD nevydává a raději šetří lesy. O důvod víc přijít poslechnout naživo! Během afterparty v klubu se na "riddimech" ze selekce DJe Mike 34 a Penni Walli budou tentokrát střídat Fyah Son Bantu, Mic-Key Dreadalist a Cocoman. Na Dub stage se můžeme těšit na berlínskou Sarelene, Jayah z Raggaultras Soundsystem, Dub From The Ground a Loic De Niro.

Cross


Solidní dávku drumandbassu očekávejte v pátek na obou podiích Crossu, kam se po nějakém čase vrací oblíbená klubovka Double Trouble. Početná Drumbassterds crew si tentokrát přizvala ruský projekt Encode a dvojici z Rakouska Fearand & Srax. Underground Deep stage jako už tradičně zaplní beaty od Liquid DNB Crew a jejich hostů. Nová jména labelu Metalheadz Phase & Lamedusa jimi budou protentokrát. Lineup doplní sestava Blofeld, Runky, Shft, Theya, Fallen Gemini, Stanjah a Gesi.

Cross


Velkolepá akce se ovšem uskuteční i v sobotu. Večer rozpálí kompletní sestava kapely N.O.H.A. svojí show před Crossem, zbytek noci pojede na obou podiích v pestrém sledu. Na horním podiu si vychutnejte koncert Bratři, pak DJ set AidKid a pak už hosty z The Social, po řadě Sophie Green, Ben Osborne a Carl Gosling, ať už sami, či v DJ obíhačkách. Underground stage ve jménu Deep Beat Avantgarde pro tentokrát Praze ukáže premiéru Donny Leake z Velké Británie za podpory Ultrafina, matadora párty DJ Sta a St. Jakoba.

FB events:

https://www.facebook.com/events/531513174321031/

https://www.facebook.com/events/2536702556653362/

https://www.facebook.com/events/2250408765271601/

https://www.facebook.com/events/2700018556710051/

https://www.facebook.com/events/936145376732914/

https://www.facebook.com/events/360957328129575/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016