PARTYINFO

 

NSHT | FUCHS2 W/ DANGER (FR), PERSIAN EMPIRE (DE), HRTL

Datum konání:
21.09.2019 - sobota
Místo konání:
Praha - Fuchs2
DJs:
Danger (FR), Persian Empire (DE), HRTL, Sundays On Clarenon Road, Hello Marcel, Midub, Citty, Elsewhere
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: předprodej: GoOut.net

 
 
Francouzský elektro mág Danger míří do Prahy

#NoShit v minulosti uhranul vybíravé fanoušky živé elektroniky v Olomouci a Brně. Teď míří poprvé ve své historii do hlavního města. Ze Štvanice se 21. září stane epicentrum synťáků z domova i zahraničí. Je to na tobě - necháš se strhnout jejich oscilací a protančíš noc? Pražská premiéra se koná ve velkém stylu s headlinerem světového ranku. Nekompromisní producent Danger přiveze svou show až z Francie a na #NoShit zavítá v rámci letní tour ke své aktuální desce "Origins". Ta, jak je u hudebníka již zvykem, snoubí ty nejlepší nápady z french house s poetikou a atmosférou starých počítačových her. "V dětství jsem strávil spoustu času u počítače. Vyrostl jsem u něj a naučil se díky němu porozumět hudbě," vysvětluje umělec.

 

Danger začínal s produkcí na retro zařízeních jako Amiga či Atari, kde skládal své první 8-bitové "chiptunes". V roce 2007 se zahalil do temného převleku, rozsvítil své dvě LED oči a v klubech po celém světě servíruje fanouškům poctivou elektroniku s neopakovatelně tepající basou, za kterou by se nemuseli stydět ani jeho krajané z Justice.



Ani další hvězda večera, německý Persian Empire, nedorazí na Štvanici s prázdnou! Na konci června mu vyšlo očekáváné EP "About//Blank". Na něm posluchačům přináší vytříbenou změť downtempa, post-dubstepu a 2-step garage v jazzovém hávu. Výsledkem je neopakovatelný a zasněný zážitek, který nenechá vaše nohy ani srdce v klidu!





Zahraniční dvojici doplní i český nestor modulárů HRTL, projekty Midub Sound a Citty. Na písničkářskou notu zahraje duo Sundays on Clarendon Road i olomoučtí Elsewhere a fúzi rapu a elektroniky představí energičtí Hello Marcel.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016