PARTYINFO

 

SUPERFRIENDS: ANDHIM, SUPER FLU

Datum konání:
08.03.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Andhim (DE), Super Flu (DE), Cubik
2nd stage: Pe:Te & Thiew (special house set)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: předprodej: 420,- Kč + poplatky GoOut: https://goout.net

Line-up:
23:00 - 01:00 Cubik
01:00 - 03:30 Andhim
03:30 - 06:00 Super Flu

2nd stage:  Pe:Te & Thiew (special house set)
 
 
Andhim přivezou v pátek Superfriends show
Andhim přivezou Superfriends show se Super Flu

Dvakrát vyprodali Roxy a tentokrát to chtějí Andhim pojmout velkolepě. Přiváží svou proslulou Superfriends show a na pomoc si pozvali svoje dlouholeté "partners in crime" Super Flu. Simon a Tobias to v ČR milují a je jisté, že to nebude "jen další" DJské vystoupení. Jestli bude někde v roce 2019 znít "super house", tak to musí být 8. března v Roxy - Andhim & Super Flu na jednom pódiu. Předprodej začal 7. prosince ve 13:00 přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin. Poté i v ostatních předprodejích.

 

Andhim jsou českému publiku dobře známí. Autoři house hitovek jako "Boy Boy Boy" nebo "Hausch" mají za sebou již dvě vyprodaná pražská vystoupení a jedno hraní na pop upu v květinářství. Berlínsko-kolínská producentská dvojice je známá nejen svými historkami o seznámení na soutěži v pojídání párku, neurčitou sexuální i módní orientací, ale i zábavnými sety, kdy dostávají crowd do blízkosti bodu varu.

Andhim

Andhim doplní Super Flu. Dlouholetí parťáci Andhim, srandisté a hlavně prvotřídní producenti Feliks a Mathias za sebou nechávají po 13 let na scéně nesmazatelnou stopu. Rádi si hrají, experimentují a svými melodiemi pobaví každého na parketu. Ideální kombo pro Superfriends show v ROXY.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Superfriends @ Roxy od čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016