PARTYINFO

 

MÁCHÁČ CLUB TOUR

Datum konání:
18.08.2018 - sobota
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Lucca, Subgate, Enrico, Tibiza, Wulky
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 150,- Kč
 
 
Lucca hvězdou Mácháč Club Tour v klubu Storm

Mácháč Festival klepe na dveře a před samotným festivalem do českých klubů zavítá série Mácháč Club Tour. Poslední pražská zastávka čeká návštěvníky a všechny milovníky elektroniky už v sobotu 18.8. 2018, a nabídne nejžádanější českou producentku a DJku Luccu. A tím to nekončí, rovné beaty si tentokrát vezme do své režie také celá řada uznávaných a oblíbených producentů – Enrico, Subgate, Tibiza či Wulky. Přijďte se naladit na tu správnou tóninu.

 

MÁCHÁČ FESTIVAL

Tento největší domácí taneční open air festival vypukne již tradičně na pláži Klůček u břehu Máchova jezera v termínu od 24. – 25. srpna 2018. Letošní už osmnáctý ročník dostane fanoušky elektroniky pěkně do varu. Hlavními headlinery festivalu budou totiž opět světová jména – Armin van Buuren, Hardwell, Orjan Nilsen, Mike Williams, Ben Gold a plno dalších. Každoročně nabízí festival hned několik zajímavých stagí elektronické scény, kde vystupuje více než 100 umělců.




LUCCA alias Lucie Dvořáková je nepochybně naší nejlepší a nejžádanější techno DJkou, která prorazila nejen v Čechách, ale také za hranicemi. Její hudební počátky odstartovaly v roce 1999, kdy začala vystupovat nejen po klubech, ale také na předních českých festivalech. Časopis XMAG označil v roce 2003 Luccu za Nejoblíbenější DJku v Čechách. Rok 2004 je pro talentovanou Luccu velice důležitým, protože začala fungovat pod vlastním labelem Acapulco Records, kde také produkuje. Její talent potvrdila také spolupráce s legendárním producentem Carlem Coxem, který ji několikrát pozval na své eventy a dokonce i na proslulou Ibizu. Má za sebou celou řadu skvělých autorských tracků, zajímavé remixy a především hraní na všech zásadních eventech v Čechách, ale především i ve světě. Její umělecké album "Reformation" z roku 2008 si její publikum zamilovalo a stejně tak například její remix pro Intec Digital. Její jméno se nesmazatelně zapsalo do historie české elektroniky a rozhodně se stala inspirací pro řadu dalších a začínajících producentů či producentek.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016