CLANEK

 

Sedmý nosič Vivacity Music má na svědomí DJ Cubik

V pořadí už sedmý release domácího labelu Vivacity Music je dílem Cubika, DJe, producenta s mnohaletou zkušeností a spolumajitele labelu...

 

Cubikovo EP s názvem "Life With A Glass Half Full" obsahuje hned pět originálních tracků. Ač jsou to tracky rozmanité, společným jmenovatelem je při poslechu či tanci snaha navodit dobrou náladu.

První dva tracky "Reckless 90s" a "Nanny Watch" jsou "peak time" house tracky s hutným beatem, bassline, údernými synth zvuky a euforickými break downy. "Reckless 90s" odkazuje na "rave culture" devadesátek a je trochu inspirovaný i Kinkovou produkcí. "Nanny Watch" je pak uvolněnější s pěknou piano linkou a letní atmosférou. Club house tracky jak mají být!

Třetím a čtvrtým trackem je "Rise up" a "Faun’s Late Aftertnoon", oba jsou melodický a lehce melancholický deep house s libými synthy a vokály trochu v duchu norské tvorby labelů Prinse Thomase Full Pupp nebo Internasjonal. "Faun’s Late Afternoon", čili česky Faunovo pozdní odpoledne, navíc obsahuje samply nezapomenutelného hlasu herce Suchařípy z legendární stejnojmenné komedie.

EP uzavírá track "Alive Dubby Dub" se zasněnou chill atmosférou.

Tedy opět další povedený a pestrý release od Vivacity Music

Linky:

Spotify

Bandcamp

Vivacity Facebook

DJ Cubik Facebook

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016