CLANEK

 

Pomozte Paláci Akropolis zpátky na nohy

Tak jako jiné kulturní instituce, i Palác Akropolis v polovině března zasáhl neočekávaný a bezprecedentní knockout a i tam pevně věří, že se z toho nestane nezvratitelné K.O. Běžná činnost je omezena na absolutní minimum, aniž by se tam vzdali naděje, že v brzké době budou moci znovu otevřít. Přesouvají se koncerty, plánují se divadelní premiéry, počítají ztráty, snaží se tu přežít... 

 

Bohužel v této chvíli neumí finančně zabezpečit lidi, bez nichž by Akropolis nefungovala, techniky, produkční, dramaturgy, externí spolupracovníky. Zapojíte-li se do kampaně NIC 2020 a podpoříte koupí vstupenky na koncert o ničem, zde budou moci těmto lidem alespoň částečně kompenzovat ušlé honoráře. Všechny vybrané peníze dostanou lidé, kteří je nejvíce potřebují. Palác Akropolis věří, že vás znovu uvidí!

Palac Akropolis

Ze srdce díky všem, kteří se rozhodnou Palác Akropolis podpořit zakoupením vstupenky na koncert o ničem. Navštivte virtuální sál a usaďte se tam, kde vám to bude příjemné, každý příspěvek se počítá a této kulturní instituci pomůže překlenout toto nejisté období a vrátit se zpět s novou sílou a energií. Nemohou se zde dočkat, až se s vámi potkají a budou moci nabídnout koncert a divadlo o něčem. Bez vás by to nikdy nebylo ono.

vstupenky 

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016