CLANEK

 

DJ Michal Poliak a zpěvačka Olga Lounová vydávají skladbu Paradise

Vymaňte se z této hektické doby, utečte z betonových džunglí, a aspoň na okamžik zažijte pocit, že jste se dostali do housového ráje! Paradise – to je nový song Michala Poliaka a zpěvačky Olgy Lounové, na který protančíte toto léto.

 

Hledal jsem hlas, který bych chtěl slyšet, kdybych se náhodou dostal do nebe,” zavtipkoval Michal Poliak na otázku, jak vznikla spolupráce s Olgou Lounovou. Zpěvačka se na popové hudební scéně drží mezi stálicemi už několik let a to i právě díky svému nezaměnitelnému hlasu. "Má poslední spolupráce byla na písni Dál za Obzor s Karlem Gottem, když jsem Paradise slyšela poprvé hotový, řekla jsem si, že jsem si vybrala opět toho nejlepšího,” dodala ke spolupráci zpěvačka.

Nový song Paradise je postaven na složitosti a četnosti melodických linek, kterých je více než deset. Hudba obsahuje i mnoho kytarových linek v podání slovenského kytaristy Branislava Fojtlína. Celkově se jedná o jemnou interpretaci aktuálního tanečního zvuku, kde namísto drsných pasáží Michal Poliak zvolil jemnější cestu emocí.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016