CLANEK

 

David Guetta chystá nové skladby na reedici alba Nothing But The Beat!

Producent David Guetta vydá v reedici loňské album. Titul Nothing But The Beat 2.0 vyjde 10.9. 2012 a bude obsahovat šest nových skladeb a dva taneční bonusy!

 

Fenomenální francouzský hudebník a DJ se loni zaskvěl nahrávkou Nothing But The Beat. Částečně na ni zopakoval nápad z předchozí, veleúspěšné desky One Love, na kterou si pozval hosty zvučných jmen, částečně koncept rozšířil. Album rozdělil na dvě části. Zatímco na popovém disku nabídl skladby uzpůsobené modernímu rádiovému formátu, elektronický disk vyplnil zvukově komplikovanějšími tracky. Připomeňme, že desku proslavily singly Where Them Girls At s Nicki Minaj, Sweat se Snoop Doggem, Without U s Usherem nebo Titanium, kde hostuje zpěvačka Sia. Celosvětově se prodalo skoro 3 miliony alb a 16 milionů singlů!

David Guetta

Nová edice propojuje obě části původního alba. Guetta je sloučil, některé tracky vynechal a několik novinek naopak dotočil. Na verzi Nothing But The Beat 2.0 tak posluchači najdou všechny úspěšné singly a hned šest nových skladeb. Singlem, který reedici propaguje jako první, je píseň She Wolf (Falling To Pieces), v níž se opět představuje zpěvačka Sia. Seznam dalších novinek je následující: Play Hard (feat. Ne-Yo a Akon), Wild One 2 (feat. Sia, koprodukce Nicky Romero), Just One Last Time (feat. Taped Rai), In My Head (feat. NERVO, koprodukce Daddy’s Groove) a Every Chance We Get We Run (feat. Tegan & Sara, koprodukce Alesso). Navíc Guetta přidal i dva taneční bonusy – What The F*** a track Metropolis, který už příznivci francouzské megastar znají.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016