CLANEK

 

Tzesar dalším českým producentem na iTunes!

Jestliže je rok 2012 náznakem velkých změn, můžete věřit, že velké změny se chystají i v domácí muzice kolem východočeského producenta Tzesara. První jarní vlašťovkou, která přišla hned první jarní den, 21. 3. 2012, bylo vydání nového alba City Shit. Na albu naleznete pohromadě všechny tracky, které sklízely loňský rok největší úspěchy na Tzesarových kanálech YouTube nebo SoundCloud. Právě na zmiňovaných sociálních sítích se Tzesar stává bezpochyby jedním z českých producentů, kteří míří nejrychleji vzhůru. Jeho tracky na oficiálním YouTube kanálu shlédne denně 600 lidí až z osmdesáti různých zemí světa a celkový počet shlédnutí kanálu s velkým náskokem převyšuje všechny tzv. domácí TOP DJe. Na SoundCloudu se stává již běžným zvykem, že jeho nové tracky vyčerpají během dvou dnů až jednoho týdne limit stažení zdarma a v současné době všechny jeho tracky tento limit pokořily...

 

Album City Shit je v distribuci po celém světě ve všech obchodech iTunes. Na všech kontinentech světa od Austrálie, Argentiny, přes Japonsko až po USA a Venezuelu je nyní možné slyšet českou house music. Na podzim loňského roku byl spuštěn český iTunes store, takže album je k dostání také v České republice. Značka iTunes ovšem není záležitostí pouze majitelů produktu Apple, jak se mnozí domnívají. Muziku z iTunes store mohou stahovat a kupovat i uživatelé běžných PC, stačí jim pouze nainstalovat jednoduchý program ze stránek iTunes.

 

Nutno říci, že City Shit je převážně house album, přestože je pár tracků označováno přídavkem big room soundu. Nenaleznete v něm ovšem mainstremovou house music. Tzesar má svůj vlastní zvuk, nezajímají ho trendy a dělá v muzice to, co ho baví. Úvodní track "One More Chance" poprvé zazářil na podzim roku 2011 a dočkal se vydání na newyorském labelu Beatcanteen. Za zmínku stojí i vyletněný disco house track "In Love Again", ke kterému existuje na YouTube také speciální videoklip. Album uzavírá track "Let The Music", což byl první úspěšný track v roce 2011, kterému se dostalo kladných ohlasů od DJů z různých koutů světa. Ostatně sami můžete posoudit, zda má tvorba producenta Tzesara světový zvuk. Album je k prodeji zde v distribuci Discofan Records. Pokud nemáte iTunes, speciální fanouškovská verze nenápadně vyšla již na přelomu roku a obsahuje 2 bonus tracky navíc + videoklip. Jednotlivé tracky lze poslechnout na této adrese.

Tzesar

Jak již bylo naznačeno v úvodu, změny v producentské činnosti jsou velké a tak vydání bilančního alba City Shit není jedinou novinkou tohoto producenta. Tzesar v březnu uzavřel spolupráci se zahraničními labely v Americe a Holandsku. Díky kvalitním distributorům je produkce autorizována pro 240 zemí a míří až do osmdesáti (!) DJ obchodů po celém světě. Od dubna je naplánován každých 14 dní nový release s novým zvukem house music. Kromě toho zakládá vlastní label Discofan Records a díky mnoha kontaktům s producenty z různých zemí připravuje vydání kompilace "The World Of Disco".

Info: http://www.soundcloud.com/djtzesar http://www.youtube.com/technohousepunk

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016