CLANEK

 

R.I.P. WeKi po osmi letech končí, Kim Pixa startuje sólo kariéru!

Je tomu 8 let, co se potkali Kim Pixa a Wega, kteří založili první českou techno kapelu WeKi nebo také WeKi DJs. Jako první přinesli na českou scénu synthový tvrdý electro zvuk a začátky minimalu. Jejich fanoušci rádi vzpomínají na neopakovatelné a zběsilé večírky La Pascos Dream a Elektra. Kdo nezažil, o hodně přišel! Proslavili se také hudební produkcí v zahraničí i u nás. Například dvěmi kompilacemi Ibizastyle, kompilací Electronic World Series Australia, hymnou pro Summer of Love a spoustou dalších desek. Nemůžeme opomenout ani jejich album Evil Kiss s již třetím členem DKP a s hitem Women On the Seafloor...

 

Nyní je před námi jejich poslední společný release Remixes na La Pascos Records, který zahrnuje tři speciální remixy od samotného majitele La Pascos Kima Pixy a dalších umělců jako například českého Elektrabela, ve světě známého Deepchilda, Olivera Kleina, Petera Jürgense a nebo Jamese Harcourta. Artwork si vzal na starost Lucas Ross a graficky upravil Filip Dee.

Kim Pixa & WeKi – Remixes

01 Kim Pixa, WeKi - Women on the seafloor (Kim Pixa sunshine mix)

02 Kim Pixa, WeKi - Burning Lisbon (Deepchild)

03 Kim Pixa, WeKi - Burning Lisbon (Kim Pixa deep street mix)

04 Kim Pixa, WeKi - Night in Rio de Janeiro (Kim Pixa Copacabana remix)

05 Kim Pixa, WeKi - Women on the seafloor (Elektrabel)

06 Kim Pixa, WeKi - Golem (Oliver Klein Peter Juergens remix)

07 Kim Pixa, WeKi - Eyes of Tutanchamon (James Harcourt open eyes remix)

08 Kim Pixa, WeKi - Eyes of Tutanchamon (James Harcourt closed eyes remix)

Release date: 15. 2. 2012

Exclusive on Beatport.

WeKi

Kim Pixa dodal k rozchodu: "Jde o přátelské rozdělení, neboť jsme měli s Wegou na sebe stále méně času. Jsem hrdý na WeKi, protože jsme dokázali prorazit na naprostý vrchol české scény pílí a přesvědčením! Tímto děkuji za jedno z nejkrásnějších období mého života Wegovi, DKP Davidovi a všem fanouškům, kteří nás podporovali do samého konce! Každý konec je i začátek! V roce 2012 vyjde mé první sólo album, proto vás rád pozvu na své facebook stránky, kde se budete dovídat nejnovější informace o mé tvorbě a o vydavatelství La Pascos Records."

www.facebook.com/wekidjs

www.facebook.com/kimpixa

www.facebook.com/lapascos

www.myspace.com/wekidjs

www.myspace.com/kimpixa

www.lapascos.com

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016